Referenties

Wat zeggen klanten over ons

Hieronder vindt u een overzicht referenties van klanten en eigenaren van honden van ons nestje:

Referenties

Onze honden

Lieve Fam Jansen.

Wat zijn wij ontzettend blij met onze Jip en wat een liefdevol en warm ontvangst iedere keer dat we mochten komen kijken en wat een knappe puppy’s zijn ze allemaal geworden. Zelfs beschuit met muisjes wat een geweldige ontvangst was dat de eerste keer. Jullie zijn super goed lief en zorgzaam voor alle puppy’s geweest uit ons nest. En wat deed mama Joy het ook geweldig allemaal ook mede dankzij jullie en de baasjes van Joy natuurlijk. Wij raden echt iedereen aan om bij jullie te komen voor zowel een puppy of cursus en de trimsalon. Binnenkort mag Jip voor het eerst naar de trimsalon hoe leuk voor hem en jullie om weer even terug te zijn op het warme nest. Nogmaals dank voor wat jullie gedaan hebben en nog doen voor onze Jippie

Groetjes en een pootje van Jip

Bas en BeateDinxperlo

In 2017 zijn we in contact gekomen met Nicole, via ‘het vrouwtje’ van de  vaderhond Pebbles die een nestje zou gaan krijgen met moeder Puck.

We hebben het niet beter kunnen treffen, onze Duuk is zo liefdevol verzorgd de eerste 8 weken.Ze hadden een hele huiselijke plek voor de pups, ze konden hun behoeftes doen op een stuk gras, naast de woning.

Ze werden veel geknuffeld en in de huis gelaten.

Kortom we zijn erg blij met de start van Duuk in het gezin Jansen!

Fam. HeidkampOldenzaal

Onze Joy komt bij Janshoeve vandaan, dus “kind” aan huis. Het zijn geweldige, lieve, sociale maar vooral professionele mensen die hun vak verstaan en ik voel me daar zeer prettig bij maar Joy ook als ze komt voor haar knipbeurt.

In het verleden ging Joy ook naar de opvang 1x in de week waar ze even haar energie kwijt kon maar ook spelen met haar zus en moeder, tante en oma.

Ik vind het het top team.

Manon koster & Ricardo LentingDinxperlo

We zijn nu 2 jaar tot volle tevredenheid gastgezin van Does. Door duidelijke afspraken en een wederzijds vertrouwd gevoel hebben we dit samen met de familie Jansen goed kunnen regelen.

En Does? Ze is altijd blij als ze weer even naar het ouderlijk huis mag, mooi toch!

Familie HulsDinxperlo

Vanaf september 2021 hebben wij Duke in huis. Wij zijn gastgezin van deze prachtige heer. Wij hebben het niet beter kunnen treffen. Duke heeft een geweldige start gehad in dit fijne gezin. Met veel aandacht, knuffels en liefde. Als je vragen hebt staan ze ook altijd voor je klaar.

Wij komen ook geregeld voor een knip/was beurt bij Nicole en Daantje en ook dan hebben ze alle tijd en aandacht voor de honden.

Fam. Bloemendal‘S-Heerenberg

Vanaf september 2021 hebben wij Duke in huis. Wij zijn gastgezin van deze prachtige heer. Wij hebben het niet beter kunnen treffen. Duke heeft een geweldige start gehad in dit fijne gezin. Met veel aandacht, knuffels en liefde. Als je vragen hebt staan ze ook altijd voor je klaar.

Wij komen ook geregeld voor een knip/was beurt bij Nicole en Daantje en ook dan hebben ze alle tijd en aandacht voor de honden.

Dus echt een aanrader!

Fam. Bloemendal
‘S-Heerenberg

Sinds september 2018 zijn wij de gelukkige baasjes van Tommie. Een superleuke en lieve doodle. Hij is de eerste 8 weken opgegroeid tussen 10 broertjes en zusjes en mama Puck. De verzorging en begeleiding was die eerste 8 weken in handen van de familie Jansen. Beter had Tommie (en hadden wij) het niet kunnen treffen. Wat een warm en gezellig gezin. We werden goed op de hoogte gehouden en waren altijd welkom om onze toekomstige pup te komen bekijken.

We genieten elke dag van Tommie

Fam. JansenRijssen

We waren niet op zoek naar een hond, maar er kwam via een vriendin zo’n leuk filmpje van een Labradoodle in onze inbox… het bleek de laatste pup van een nestje Op Stap Met Jans in Dinxperlo welke door omstandigheden nog beschikbaar was. Na enig familieberaad toch maar eens gaan kijken. “Grijs bandje” werd bij de 1e ontmoeting gelijk “onze hond”.

We mochten zo vaak we wilden komen kijken, altijd een prettig ontvangst. Ook de overdracht verliep heel fijn. Als gezin hadden we 0 ervaring met een hond, maar Op Stap Met Jans hielp ons met informatie waar we maar wilden. Ook was er toen nog een pension in huiselijke kring, dus onze Goof kon daar ook terecht als we soms weg wilden. Helaas zijn ze met de opvang gestopt. Wel is er nog de trimsalon, waar Goof iedere 8 weken met zorg gewassen en geknipt wordt. Leuk om zo ook nog even zijn moeder weer te zien.

Wij hebben dus een zeer prettige ervaring met Op Stap Met Jans als fokker van onze grote kleine vriend Goof.

Familie ColdewijnVarsseveld

In 2017 hebben wij Nicole benaderd, omdat wij voor onze dochter op zoek waren voor een doodle welke wij als hulphond wilden op laten leiden.

Wij mochten de moederhond bekijken en Nicole werkte ook mee om de pups door een gedragstherapeut een aantal test te laten ondergaan, omdat niet elke hond als hulphond geschikt is. Uiteindelijk hebben wij voor Ollie gekozen die door de stichting Bultersmekke als officiële hulphond is opgeleid.

Ollie is een heel intelligente hond en leerde heel snel. We hebben altijd alle medewerking van Nicole gehad ook toen wij besloten hebben Ollie zelf te trimmen heeft zij ons tips gegeven.

Tanja BalsterHarderwijk

Onze labradoodle Teddy komt van de Janshoeve.
Kennismaking was heel gemudelijk en informeel. De honden hebben het daar echt goed. Ze hebben alle ruimte en de pups hebben hun eigen grote speelweide met super veel leuke speeltjes.
Er wordt veel tijd in de pups gestoken en dat merkten wij terug in het gedrag. Sociaal, niet angstig, gewend aan verschillende geluiden maar bovenal een gezonde hond. Conclusie, mentaal en fysiek een gezonde hond.

Fijne aan de janshoeve is dat ze nog zoveel meer bieden. De Trimsalon en cursus. Maar buiten dat, als wij ergens mee zitten of advies willen kunnen wij altijd contact opnemen en dan zijn ze er voor ons. Dat vind ik wel heel fijn.

Al met al zorgen ze goed voor hun pups, honden en de eigenaren van de pups.

Joris en Yvette
Dinxperlo

Onze mooie, lieve en sociale Milly mocht geboren worden en 8 weken opgroeien bij mama Puck en de familie Jansen.

Een betere start kon ze niet krijgen. We werden in deze periode meerdere malen in de week op de hoogte gehouden via een groepsapp en kregen veel leuke foto’s en filmpjes. Daarin zagen we tevreden puppy’s die lekker rond renden in huiselijke sfeer. Er werd veel geknuffeld en geoefend om ze te socialiseren.

Zelfs ging ze met de pups naar de basisschool van onze kinderen, zodat de hondjes konden wennen. En wat waren onze jongens trots!

En ook de oudere mensen mochten de honden knuffelen op een dagbesteding. De familie Jansen doet er alles aan, om zo goed mogelijk vóór de puppy’s te zorgen. Er worden goede afspraken gemaakt en we worden goed ingelicht over de verzorging.

Milly kreeg een map met allemaal foto’s en persoonlijke verhalen. Echt met liefde gemaakt.
Inmiddels is Milly 1 jaar en gaat ze nog met heel veel plezier naar de familie Jansen om geknipt te worden! Altijd weer blij, dit zegt genoeg…

Ramona Leemkuil

In september 2021 onze pup Sonny opgehaald bij De Janshoeve. Het is een warm en hartelijk gezin die zorg draagt voor jouw toekomstige pup uit een liefdevol nest. Wanneer je vragen hebt kun je altijd bij ze terecht.

Ook de puppycursus doet Daantje heel goed. We hebben al heel veel goede tips gekregen en de lessen zijn heel leerzaam.

Wij raden De Janshoeve dan ook zeker aan!

Margo & DominiqueGaanderen

Onze 2de hond komt van de Janshoeve. Zij is in huiselijke kring opgegroeid wat je terug ziet in het gedrag. We mochten regelmatig komen kijken bij de pups en werden dan warm en welkom ontvangen.

Er word snel gereageerd op vragen en je kunt altijd bij ze aankloppen ook na 4 maanden nog.
Ze trimmen de honden mooi en naar wens.

Dian & Iwan van DalenHuissen

Wij hebben in september 2019 Hummel opgehaald. Hummel is in de eerste weken van zijn leven zichtbaar goed gesocialiseerd. De familie Jansen had bij het eerste bezoek de puppybox in de woonkamer staan. Daar zijn ze allemaal blootgesteld aan alledaagse huishoudelijke werkzaamheden zoals stofzuigen. Ook was Hummel goed gewent aan kleine kinderen. Deze goede socialisatie heeft ervoor gezorgd dat het voor ons makkelijk was om de verdere socialisatie voort te zetten.

Familie Jansen bedankt, we zijn nog steeds super gek om onze Hummel.

Fam. Oude GeerdinkAlbergen

Referenties

Hondenschool

Afgelopen periode heb ik samen met onze labrador pup brutus cursus gehad van Daantje.
We hebben dat als zeer prettig ervaren,
We hebben er veel van op gestoken met hele goede tips, echte “ooh ja” momentjes.
Daantje is professioneel, duidelijk en lief.
We hebben veel geleerd, en gaan dit zeker doorvoeren in het dagelijks leven zodat brutus de fijne lieve hond blijft die hij nu is.

Bedankt Daantje voor deze leerzame tijd.

Manon Haegens

Wij hadden de eerste puppycursus bij Daantje , ik kende haar al en haar moeder omdat ik al jaren met mijn honden daar naar de Trimsalon gaan .
Daantje puppy cursus was uitstekend , ze weet wat ze doet en waar ze over praat .
We hebben veel geleerd en mijn pup luisterde uitstekend .
Ze doet het met veel liefde en geduld , de puppy’s voelen zich daar ook thuis .
Bij deze Daantje van mij krijg je alle sterren 🌟
Ik ben heel tevreden over deze les en ga bij haar ook de volg les volgen , die dan in het dorp plaats vindt waardoor de jonghondjes het normale leven ook leren .
Tot gauw 🥰

Fatima en DJ

We hebben Jip bij Daantje op puppycursus gehad en dat was echt een aanrader. De basis en de spelende manieren zijn echt goed voor hem en nog steeds zijn we bezig met Jip want nu doen we de cursus met Daantje op straat om daar te leren omgaan met verkeer en mensen wie we tegen komen. Wij zijn er van overtuigd dat ze er erg veel van opsteken mede door de rust en goede uitleg van Daantje en natuurlijk komt Jip bij super fijne mensen vandaan en dat is ook al een grote basis geweest van hoe Jip bij ons kwam.

Nogmaals super fijn en bedankt en we gaan nog even door ❤

Bas en BeateDinxperlo

Referenties

Trimsalon

Binnenkort referenties van de trimsalon.

Referentie achterlaten

Laat hier jouw referentie achter.

Vul het onderstaande formulier in en laat je referentie achter.

Referenties
Beoordeling (Aantal sterren)