Onze Kwaliteiten

Gezonde & goed gesocialiseerde pups.

Het verzorgen van de pups en ouderdieren vraagt veel tijd en persoonlijke aandacht.

Waar we voor staan

Gezond en duurzaam fokken, meer dan een puppy fokker!

Wat voor ons het belangrijkste was en is dat de gezondheid, het welzijn en het gedrag leidend is.

Door middel van DNA, onderzoeken, heupdysplasie, elleboogdysplasie en oogafwijkingen zijn onze moederhonden volledig goedgekeurd. De pups worden groot gebracht in de woonkamer en zijn volledig gesocialiseerd doordat ze deel uitmaken van het hele gezin. We doen het samen en delen de passie en liefde voor de honden gezamenlijk !

Wanneer de pups groter worden dan leren we ze ook buiten te laten spelen en leren we de pups al vroeg kennis te maken met zindelijk maken en benchtraining. Ze gaan mee in de auto, mee naar het bos en proberen ze aan alles te laten wennen.

Ook wanneer de pups het nest verlaten zullen we er alles aan doen de families bij te staan met raad en daad in oa de opvoeding en vachtverzorging van de hond.

Uitgebreid testen

De honden zijn prijzig omdat we uitgebreid testen.

Bij de Janshoeve worden de honden getest op op het volgende:

  • Heupdysplasie (HD)
  • Elleboogdysplasie (ED)
  • Oogziekten
  • PRA
  • DM
  • IC *
  • EIC

* uitleg IC is dat onze honden hypo-allergeen zijn. IC vrij of terwijl Improper Coat, het is geen ziekte maar een afwijking van de rasstandaard. Een Labradoodle dient een krullende, of golvende, niet-verharende vacht te hebben.

Inschrijving

Hoe kom je in aanmerking voor een pup?

Nadat er een nestaankondiging heeft plaatsgevonden en er prachtig nieuws is te vertellen dat er een geslaagde date heeft plaats gevonden, kunt u zich in inschrijven via het formulier. (Mailen heeft dus geen zin)

Naar inschrijving
1

Inschrijven

U komt op de wachtlijst vanaf de datum dat het inschrijfformulier ontvangen is.
2

Kennismakingsgesprek

Wanneer u in aanmerking komt voor een pup volgt een kennismaking. Hierin wordt gescreend of uw gezinssituatie en de tijd en aandacht voldoet aan onze normen.
3

Groepsapp

Wanneer u de gelukkige bent voor een van de pups van het nesjte wordt u in een groepsapp toegevoegd. In deze app houden wij jullie op de hoogte met foto's en video's.
4

Kennismaking pups

Vanaf 5 weken na de geboorte bent U welkom om de pups te bewonderen. Daarvoor hou ik u op de hoogte dmv foto’s, filmpjes via de app en social media. U kunt hier niet uw gewenste pup uitkiezen. Dit doen wij namelijk zelf, op basis van uw gezinssituatie en de karaktereigenschappen van de hond.
5

Het ophalen van uw pup

Als de pup circa 8 weken oud is, mag hij / zij naar zijn / haar nieuwe gezin. En mag u de pup op komen halen op afspraak.