Over ons

Uw hond is in goede handen bij ons

Wij zijn fokker, een trimsalon, hondenschool en fotograferen honden.

Wie we zijn

Van kinds af aan opgegroeid met honden

Wij zijn Roy en Nicole Jansen en wonen met onze kinderen in het mooie Dinxperlo, een dorp wat grenst aan Duitsland in de Achterhoek. Beide zijn we van kinds af aan opgegroeid met honden en paarden en kent ons gezin altijd een viervoeter.

Onze eerste hond was een Jack Russell en later kwam daar een hele lieve labrador bij. Toen onze Jack Russell overleed kwam in 2015 onze Puck in ons leven. Een geweldige blonde dame met een eigen willetje waar we heel graag een pup van wilde. We zijn ons in gaan lezen en nadat Puck geheel was goedgekeurd gingen we op zoek naar welke combinatie het beste zou passen, maar ook de gezondheid en karakters samen. We zijn verliefd geworden op de Australian Labradoodle en zijn Inmiddels al heel wat generaties verder.

Zo is onze roedel al fiks uitgebreid en kennen we de hele lijn en kunnen we alles vertellen over de afkomst en het karakter, Zo zijn ze er verschillende maten, kleuren en soorten vachten. Het geeft ons veel voldoening om een bijdrage te leveren aan het geluk welke vele gezinnen inmiddels ervaren.

De Janshoeve is een moeder en dochter onderneming met elk haar eigen visie.
Wij zijn een kleinschalige, enthousiaste maar ook serieuze hondenfokker van de Labradoodle, Goldendoodle en Doubledoodle. Tevens hebben wij een trimsalon waar het welzijn van uw hond centraal staat en geeft Daantje cursussen om uw hond beter te begrijpen.

Wij fokken met veel plezier en liefde af en toe een nestje in huiselijke kring. Meerdere generaties zijn hier al geboren en komen steeds dichterbij de authentieke Australian Labradoodle. Het ras is nog steeds in ontwikkeling en nog niet erkend door het Raad van Beheer.

Trimster / Fokker / Fotograaf

Nicole Jansen-Lubbers

Enthousiast, perfectionistisch, betrouwbaar, gedreven en oprecht

Naast dat ik moeder ben van 2 kinderen, kan ik me nu ook collega noemen van mijn eigen dochter!
Geboren en opgegroeid in de Achterhoek waar ik genoot van de dieren om me heen.
Mijn vader was een van de eerste fokkers van de bruine labrador en was als kind getuige van dit mooie werk en de blije baasjes die de pups kochten.

Al jong kocht ik mijn eigen hondje.
Samen met mijn man Roy, inmiddels ruim 25 jaar getrouwd, delen we dezelfde passie. In ons gezin is een leven zonder honden niet meer weg te denken !

Toen in 2017 ons eerste nest pups werd geboren is het daar niet bij gebleven. Inmiddels een hele roedel in ons gezin waar we op een verantwoorde manier af en toe mee fokken.

Na 25 jaar in de commerciele sector gewerkt te hebben ben ik mijn hart gaan volgen en was dit de beste keus ooit! Een leven omringd door honden, van je hobby je werk kunnen maken, wie wil dit niet? Opnieuw de schoolbanken in wat geresulteerd heeft dat ik een gediplomeerde trimster en specialist vacht- en lichaamsverzorging ben. Door ook diverse workshops gevolgd te hebben ben ik ook specialist in de vachtverzorging van de labradoodle.

Naast hondentrimmen, fotografeer ik ook.
Liefst ga ik de natuur in en zijn dieren voor de lens toch het allerleukste !

Trimster / Hondentrainer

Daantje Jansen

Doelbewust, ambitieus, open,
vrolijk en sociaal

Thuis met de paplepel ingegoten deel ik de liefde voor honden. Met je handen werken en doen waar je hart ligt ben ik mijn droom waar gaan maken, ben ik ook de erkende Hondentrimopleiding gaan volgen.

Toen we op het Beggelder kwamen te wonen waar mijn moeder een wassalon was gestart, hebben we samen besloten om het uit te breiden naar een trimsalon. Door mijn stage en veel workshops gevolgd te hebben, thuis veel kennis opgedaan kan ik me sinds eind 2021 gediplomeerd trimster noemen waar ik borg sta voor kwaliteit en kennis.

Het “bezig zijn met honden” is veelomvattend en een grote verantwoording. Je hebt namelijk de zorg voor andermans hond gedurende enige uren. Niet alleen kennis van vachtverzorging maar ook van gedrag, ziekte is een absolute must en van groot belang. Dit vind ik zo interessant dat ik mezelf verder wil ontwikkelen en ik reeds gestart ben met een erkende thuisstudie hondentrainer.

Zo leer ik verschillende trainingstechnieken toe te passen, verdiepen in het gedrag en conflicten te herkennen. De kennis hiervan vind ik essentieel. Door het opvoeden van onze eigen honden vind ik het trainen heel leuk. Ze zijn zo leergierig en wil dit graag overbrengen naar anderen.

Zo ben ik reeds gestart met het geven van de puppycursus. Hiervoor ben ik mijn ouders erg dankbaar omdat dit alles thuis gegeven kan worden.

Fokker

Wij hebben af en toe een nestje die we met veel plezier, liefde en eindeloze inzet in huiselijke kring een goede start geven.

Trimsalon

Wij knippen, scheren, plukken dit alles naar wens van de klant! (wat binnen de mogelijkheden ligt)

Hondenschool

Leer door middel van een cursus uw hond beter begrijpen.

Fotografie

Een fotosessie De Janshoeve is een feest voor zowel hond als baas!

WALA

Ferry van De Janshoeve

REU

Sava- Diam’s Bailey

Ferry van de Janshoeve

Naam Sava- Diam’s Bailey
Roepnaam Ferry van de Janshoeve
Ras Labradoodle standaard
Kennel De Janshoeve
WALA-geregistreerd: Ja
WALA-nummer WALA-0923-11795
Chipnummer 528210006412431
Maat / gewicht
standaard 61 cm, 23 kilo
Kleur / vacht chocolade bruin curly fleece
DNA kleurcode’s bb EE WT/WT/Em/Em
Improper Coat N/N vrij
Oogonderzoek Ecvo vrij dd 27-9-2022
Patella’s
vrij graad 0
HD/ED Good by OFA
DNA test PRA / DM / EIC normaal / VWB Type 1
Stamboomnummer DALC00018221

Dekking aanvragen